Av. Pompeu Fabra, 7. Barcelona

Obrim de Dilluns – Divendres, 9 a.m. – 19:00 p.m.

Preguntes freqüents

Si us plau, llegeix les nostres Preguntes Freqüents abans d’enviar-nos un missatge.

Quins són els càrrecs d'enviament de la botiga online?

Els càrrecs d’enviament són de 4,5€ a Peninsula i Balears.

Quines modalitats de pagament acceptem a la nostra botiga online?

Pots pagar amb Targeta de crèdit Visa o Mastercard. Utilitzem RedSys/Servired. Pagament segur targeta de crèdit mitjançant entitat financera.

Quan trigarà la meva comanda?

Si disposem de l’article en estoc, l’enviament es realitza per missatgeria i en modalitat de paqueteria, en el termini de: 24-48 hores*. Si fas la teva comanda durant el cap de setmana o un dia festiu, es tramita el següent dia laborable. En cas de realitzar el pagament per transferència bancària, l’enviament no s’efectua fins que rebem el comprovant de pagament.

Les trameses són totalment gratuïtes en comandes superiors a 80€, només a la península i Balears. Excepte en cert tipus de productes que ja estan assenyalats degudament. En les comandes inferiors a aquest import es cobraran les despeses d’enviament especificats a la cistella de la compra.

Lliurament a la Península en 24/48h. A Balears en 48/72h.

Com és de segura la botiga online? Les meves dades estan protegides?

No has de preocupar-te per res. Integratek assegura l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s’han adoptat mesures de seguretat per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat. Per a més informació pots consultar la nostra Política de privacitat.

Rebré factura de la meva comanda?

Sí, després d’haver efectuat el pagament rebràs la factura corresponent a la teva comanda.

Envia'ns un e-mail